3 leuke apps om te gaan sporten

Wil je nu echt eens beginnen met sporten maar heb je meer motivatie nodig, of weet je niet precies wat voor oefeningen je kunt doen? Er zijn allerlei leuke apps waarmee je zo aan de slag kunt. Geen excuus dus meer!

Nike Training Club

In de Nike Training Club staan zo’n 100 workouts die je kunt gaan doen, met daarbij audio en filmpjes¬†met instructies van de Nike Trainers. De app is eigenlijk een soort personal trainer maar dan in app vorm. Hij past je trainingsprogramma aan naar jouw wensen en behoeften. Toch een dag niet getraind? Dan past hij je planning aan!

Website Nike Training Club | Android app | iOS app

RunKeeper

RunKeeper is niet alleen een app voor als je wilt hardlopen maar ook andere activiteiten (zoals Fietsen of Paardrijden) kun je er in bij houden. Zo kun je gemakkelijk zien wat je hebt gedaan en of je vooruitgang boekt. Leuk is ook nog dat je bijvoorbeeld uitdagingen en doelen kunt toevoegen, je kunt zien wat vrienden doen maar ook routes vinden of workouts toevoegen.

Website RunKeeper | Android app | iOS app

 

7 Minute workout

Er zijn veel verschillende 7 minute workout apps maar het principe is eigenlijk bij allen hetzelfde: elke dag 7 minuten oefeningen doen om fit te worden.  Deze 7 minute workout app van Perigee challenged je: houd dit 7 maanden vol! Je hebt voor deze app helemaal geen andere attributen nodig: jezelf, een stoel en een muur. Daarmee kun je alle oefeningen doen.

Bij deze app mag je best een keer over slaan maar sla je 3 keer over in een maand dat wordt je vooruitgang gereset, zo motiveert het je om aan de gang te blijven!

 

Android app | iOS app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *