Tijd voor vakantie: Zoek de rust en luxe in Drenthe!

We zitten natuurlijk midden in de vakantieperiode. Misschien ben je al op vakantie geweest of ben je er juist dringend aan toe? Wij spotten een heerlijk (en luxe!) vakantiehuis in Drenthe die we graag met jullie willen delen.

Luxe vakantiehuis Drenthe

De met prachtig designmeubels ingerichte bungalow ligt op Villapark de Hondrug. Ze hebben daar een heerlijk beauty & welness centrum (Turks stoombad, meerdere whirlpools , zwembad, koud dompelbad en een zonnebank.) om eens lekker tot rust te komen. Maar nog fijner: in de luxe vakantiewoning zelf is er ook een heerlijke sauna!

Naast de sauna is er nog zoveel meer luxe: heerlijk bedden, ergonomische kussens, maar ook een sunshower, snel internet, oled-flatscreen-TV, Netflix & Apple Music is allemaal vrij te gebruiken!

Eigenschappen van de woning

  • Ruimte voor 6 personen
  • 3 slaapkamers (Pullman matrassen op Eastborn boxsprings,┬áDonzen dekbedden en ergonomische kussens)
  • Mogelijkheid tot beneden slapen/douchen
  • 3 badkamers, 4 toiletten.
  • Huisdieren toegestaan

Ontspannen in Drenthe

In Drenthe geniet je van rust en ontspanning in de prachtige natuurlijk. De luxe vakantiewoning ligt in Exloo, midden in de natuur en is vrijstaand. Er zijn vele wandelroutes en er is een aansluiting op het fietspadennet. Binnen 5 minuten wandelen zit je midden in het bos, heerlijk!

Of ga eens kijken bij het vernieuwde Wildlands in Emmen, of ontspan in een van de heerlijke restaurantjes in de buurt, onze tips: Flanagans of Bussemaker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *